Tükör választékunk ❤️️ Válogasson fürdőszoba tükör kollekciónkból!

Tükrök

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Tükör választékunk - Mutatós, modern fali tükrök

A tükrök fontos mindennapos kellékei az élettereinknek; legyen szó az otthonunkról, a munkahelyünkről, vagy akár a szabadidőnkről. Nemcsak azért, mert megnézheti magát bennük, hanem azért is, mert egy tükör díszít, harmonizál és még a teret is nagyobbnak érzékelteti. Egy felújított otthonba, egy irodába, egy öltözőszobába vagy a megszokott, hangulatos otthonába keresi a tökéletes tükör élményét? Nézzen szét honlapunkon és találja meg az igazit!

Fürdőszoba tükör - hogy jól induljanak a reggelek!

Ha szeretne a jelenlegi fürdőszobai tükör helyén egy modernebb és a helyiséghez is jobban passzoló darabot látni, akkor a Lauro tükör tökéletes választás lehet. Egyszerű, letisztult dizájnja és fémes díszei bármilyen stílusú és színű fürdőszobában jól mutathat, ráadásul a színek miatt sem kell aggódni. 

 

Vagy inkább természetes hatású fürdőszoba tükör a kiválasztott? A Mosaik tükör tökéletesen eleget tesz ennek a kritériumnak, hiszen hasonló csempemintázathoz és színvilághoz is remekül illik! Fektetett formájával elfér a mosdócsap felett, és a funkcióján kívül esztétikailag is jól mutat a fürdőszobában!

Fali tükör - indulás előtt egy utolsó igazítás?

Amikor kilépünk a lakásból, gyakran jól jön egy fali tükör a bejárati ajtó mellett. A téli időben rengeteg ruhát húzunk magunkra, ráadásul a sapka is elronthatja a frizurát. Egy fali tükörrel viszont van még egy lehetőség arra, hogy megigazítsuk magunkat. 

 

Egy elegáns megoldás a modern lakásokban a Delo márkájú tükör, ami hosszúkás formájának köszönhetően szinte a teljes alakot megmutatja. A kerete fa, márványos mintázatú festéssel, így akár egy előkelőbb otthonban is remekül mutathat, de mégsem olyan drága vagy nehéz, mint egy márvány keretes tükör.

 

Amennyiben a nappaliba keres dekorációs célú fali tükör megoldást, akkor a Monsam tükör lesz a befutó. Fa alapanyaga miatt elsősorban világosabb falfelületekre ajánljuk, természetes alapanyagok kíséretében.

Ledes tükör - Ami láttatja, amit látni kell

Színésznőként, fodrászként vagy sminkesként a munka fontos része lehet egy LED-es tükör. Vagy esetleg a fürdőszobában lenne szükség egy modern, de ízléses darabra? A LED-es tükör segít abban, hogy a részletek is kitűnően látszanak akkor is, amikor az elsődleges fényforrás nem ad elég fényt, vagy éppen eltakarjuk azt a tükörbe nézéskor. 

 

Termékpalettánk egyik ékköve a Fame LED tükör, ami fényerő-szabályzójának köszönhetően pont annyi fényt bocsát ki, amennyire szükség van. Tartósan rögzített LED-lámpái 10 W teljesítménnyel működnek. Ráadásul maga a tükör bármilyen modern környezetben elhelyezhető, legyen az az öltöző, az otthonunk, vagy éppen a szalonunk.

Ragasztható tükör - Ha egyedi megoldásra lenne szükség

Termékpalettánkban ragasztható tükör is szerepel, ami kreatívabb felhasználásra ösztönzi a lakástulajdonost. A ragasztható tükör nagy előnye, hogy akár a bejárati; akár a szobaajtó belsejére is felragaszthatja, nem foglal el helyet a falon. Mindemellett akár több darabból is összerakhat különféle alakzatokat, hogy így gazdag és egyedi formavilágot hozzon létre a tükrök által. 

 

Ha inkább a falon helyezné el a ragasztható tükör több részből álló egységét, akkor is lehet kreatív az elhelyezést illetően. Nemcsak otthon, de akár a jógastúdióban, táncstúdióban, vagy akár egy fodrászszalonban is hasznos kiegészítője lehet a helyiségnek a ragasztható tükör. 

 

Kitalálta már, hogy milyen tükörre van szüksége? Látogasson el kiállítótermünkbe (Budapest, Karolina út 17.), ahol személyesen választhatja ki kedvencét az igényeinek megfelelően. Budapesti üzletünkben szívesen segítünk, ha szüksége van rá!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)