Spot lámpa világítás otthonába ✔️ Mennyezeti LED spot lámpa

Spot

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Spot lámpa kollekciónk - Mennyezeti, beépíthető LED spot lámpák

Egy lakhatási vagy befektetési célú modern lakásból sem hiányozhat a beépíthető spot lámpa. A konyhapult vagy egy kanapé fölött ugyanis remek szolgálatot tehet, de design szempontból sem utolsó, például műtárgyak vagy tükrök megvilágításához. Termékpalettánkban számos formában, színben és kivitelben találhat kedvére való spot lámpa, led spot lámpa vagy kültéri spot lámpa variációkat. Bemutatótermünkben pedig meg is tekintheti ezt a széles választékot!

 

Csinos design, hasznos funkció - a LED spot lámpa

Legyen az egy felújított használt ingatlan, vagy akár egy új építésű lakás vagy ház, a LED spot lámpa nem megy ki a divatból. Nem is fog egykönnyen, hiszen a magasabbról érkező fény jobb megvilágítást ad a helyiségnek, miközben nem lóg a mennyezetről lámpabúra. A LED-nek köszönhetően már nem csak a pénzügyileg előnyösebb helyzetben lévők engedhetik meg maguknak a lámpákat, hiszen a LED nem fogyaszt annyit. Bátran használhatjuk tehát.

A Tauro spot lámpa a modern trendeknek megfelelően egyszerű kivitelezéssel rendelkezik. Tartósan rögzített LED fényforrásának köszönhetően pedig nem fogyaszt annyit, mint a hagyományos lámpák. A lámpa anyaga acél, így hosszútávú megoldást nyújt, míg akrilüveg búrája kellemes erősségű fényt bocsát ki.

 

Mennyezeti spot lámpa mellett remek fényt kaphatunk

Egy előszoba, vagy egy galériás garzon megvilágítása nem egyszerű feladat. Fontos eldönteni, hogy szeretnénk-e mennyezetről lelógó lámpát, vagy inkább letisztultabb, elegánsabb módon oldjuk meg a világítást egy mennyezeti spot lámpa segítségével. A galériák alatt pedig praktikus okokból javasolt inkább a mennyezeti spot lámpa telepítése, hiszen a magasság nem a legelőnyösebb egy függőlámpa szempontjából.

Egy ilyen elegáns megoldással fel is dobhatjuk a nappalit, vagy akár a hálót, hiszen a mennyezeti spot lámpa nem lóg be a térbe, mégis mutatós. Az Opaldesign aranyszínű, fényerő-szabályozós spot lámpa pontosan megadja ezt az érzést. 

A Korb spot mennyezeti lámpa pedig kristály lámpabúrájával elegáns, míg formájával modern hatást ér el a lakás plafonján. A lámpa fényerő-szabályzóval ellátott, így akár olvasáshoz, akár televízió nézéséhez is remekül funkcionál.

 

A gardróbok fényforrásának elegáns, de elérhető megoldás a beépíthető spot lámpa

A tárolószekrények vagy gardróbszobák megvilágítása nem egyszerű feladat, hiszen a lelógó vagy akár a mennyezeti spot lámpa megoldás kialakítása nehézkes lehet. A hely jobb kihasználása érdekében érdemes beépíthető spot lámpát telepíteni a helyiségbe, ezzel jobb látási viszonyokat teremtve.

A Spock spot tökéletes megoldást ad a problémára, hiszen a beépíthető spot lámpa szinte semmi helyet sem foglal el a térből. A lámpa ráadásul LED fénytesttel rendelkezik, ezzel pedig elérhető a kisebb áramköltség is. Akkor sincs különösebb probléma, ha véletlenül úgy felejtette a villanyt a gardróbban.

 

Kültéri spot lámpa variációk

Néhány spot lámpa a ház elején, a kerti filagóriában vagy a teraszon remek megoldás lehet a sötét esték ellen. A kültéri spot lámpa remekül ellenáll az időjárási viszonyoknak, ráadásul kellemes és pontos világítást kapunk általa. Az elhelyezésnek csak a fantázia szabhat határokat, hiszen még a garázsban is megtalálható neki a megfelelő hely!

Spot lámpa mellett döntött? Választékunkban megtalálhatja az Ön számára előnyös termékeket. Ráadásul a mennyezeti spot lámpa mellett beépíthető spot lámpa, vagy akár kültéri spot lámpa is található. Amennyiben segítségre lenne szüksége, keresse fel kollégánkat a budapesti bemutatótermünkben, ahol termékeinket működés közben is megtekintheti (Budapest, Karolina út 17.)!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)