Mennyezeti lámpa 👉 Modern és klasszikus LED lámpa nappaliba

Mennyezeti lámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Mennyezeti lámpa válogatásunk - LED kompatibilis mennyezeti lámpák 

Mennyezeti lámpáinkat úgy válogattuk össze, hogy különféle stílusuknak és színüknek köszönhetően vásárlóink biztosan megtalálják a tökéletes darabot! Attól függően, hogy mire szeretnénk használni, a mennyezeti lámpa kínálatunk tagjai remek helyet foglalnak el a fürdőszobában, hálószobában, előszobában, nappaliban vagy éppen a konyhában. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő stílusú mennyezeti lámpát?

Amikor mennyezeti lámpa vásárlására kerül a sor, sokszor gondot okoz, hogy milyet is szeretnénk? Először érdemes átgondolni, hogy milyen stílus illik az adott helyiséghez, vagy milyenné szeretné alakítani a belső teret a közeljövőben. Kínálatunkban számos modern és elegáns vintage stílusú mennyezeti lámpával találkozhat. A lámpák már vagy tartalmazzák a LED fényforrást, vagy pedig LED kompatibilisek. Ha pedig nem sikerül eligazodni a termékeink között, szakértő kollégáink szívesen állnak a rendelkezésére!

Modern mennyezeti lámpák a modern otthonokba

Modern mennyezeti lámpáink tükrözik a mai trendek egyszerű és letisztult szemléletét; színviláguk pedig remekül illeszkedik szinte bármilyen helyiségbe. A Mars modern mennyezeti lámpa például sötét színű textilborításával igazi kontrasztot adhat egy fehér mennyezeten. Ideális választás például egy nappaliba, de akár egy hálószobába is. Az Aida mennyezeti lámpa pedig a fényerő szabályozásának köszönhetően remekül mutat a hálószobában, ahol a megfelelő fényerő beállítása jól jöhet.

Elegancia a vintage stílussal

Amennyiben olyan helyre keres mennyezeti lámpát, ahol a bútorok, a falak és minden a vintage stílusról árulkodik, akkor jó helyen jár. Termékeink között olyan szép és elegáns darabokat találhat, amelyeket irodája, konferenciaterme, hangulatos szálláshelye vagy akár nappalija megkíván. Az egyik ilyen lámpánk az Adele mennyezeti lámpa, ami beépített fényerő szabályozóval segít a tér megfelelő megvilágításában. Legyen szó beszélgetésről, vagy éppen egy kivetített előadásról, a lámpa tökéletes megoldást nyújt! Stílusos és elegáns megjelenésével pedig remekül illik a vintage környezetbe!

LED mennyezeti lámpa az energiatakarékosság jegyében

Manapság már a legtöbb háztartás áttért a LED-es izzók használatára, azonban van egy ennél is modernebb megoldás: a LED-es világítótestek használata! Modern és igazán jövőbemutató megjelenésükkel határozott vonalat képviselhetnek a lakásban. Szinte bárhol használhatók, ahol akár erősebb, akár szabályozottabb fényre van szükség. Megvásárolhatja őket akár modern nappali mennyezeti lámpának is. 

Ha egy igazán egyedi darabot keres, akkor a Circus LED mennyezeti lámpa remek választás lehet, hiszen nemcsak kinézete adja a trendi megjelenést. Alumínium anyaga könnyű és tartós, emellett LED-es világítótest bocsátja ki a fényt, ami energiafelhasználás szempontjából is hasznos.

A Ball LED mennyezeti lámpa remekül illik kiállítótermekbe, galériákba, de akár magas belmagasságú modern nappali mennyezeti lámpaként is tökéletesen hangulatos. Arany színével és stílusos vonalaival eleganciát kölcsönöz a helyiségnek, de szabályozható fényerejével csak a megfelelő mennyiségű LED-es fényt bocsátja ki.

A tökéletes fürdőszobai mennyezeti lámpa

Lakásunk fontos szereplője a tisztálkodási helyiség, azonban itt nem mutatnak jól a lelógó fürdőszobai mennyezeti lámpák. Palettánkból leginkább olyan lámpákat tudunk ajánlani, melyek a plafonhoz közeli, de mégis modern dizájnnal rendelkeznek. Ilyen például a fentebb már linkelt Circus LED és az Aida, vagy akár a Pipes mennyezeti lámpák

Ha mennyezeti lámpára lenne szüksége, nézzen körül a honlapunkon, vagy jöjjön el hozzánk a Karolina úti üzletünkbe (Budapest, Karolina út 17.)! Üzletünkben megtekintheti termékpalettánkat, ráadásul a helyszínen szívesen megválaszoljuk a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket is.

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)