Kültéri lámpa opciók elérhető áron ✔️ Kültéri lámpák széles választéka

Kültéri lámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Kültéri lámpa szelekciónk - Még több darab bemutatótermünkben!

Nincs is annál vonzóbb és modernebb látvány, mint amikor fényárban úszik a kert. Egyrészről ez ad egy előkelő megjelenést, másrészről pedig a kivilágított részek hangulatossá teszik a kertet. Így akár az ablakból is megfigyelhető egy csodás esti hangulat vagy a kisebb állatok ténykedése. Bemutatótermünkben számtalan típusú és színű kültéri lámpák közül választhat, tehát érdemes ellátogatni Karolina úti üzletünkbe!

Kültéri fali lámpa, amivel sötétben is hangulatossá tehetjük a verandát

A családi házak, de akár a gangos házak lakásainak ajtaja fölé is érdemes kültéri fali lámpát telepíteni, hogy megtalálhassuk a kulcsot és a kulcslyukat is. Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor a vaksötétben kutatunk a táskában. Kültéri fali lámpa kínálatunk tökéletesen megoldja ezt a problémát.

A Leonie kültéri lámpák remekül illeszkednek a vintage stílusú bejáratok fölé. A lámpabúra üvegből van, így természetes anyaga nem sárgul, nem mattul el a napfény és az UV hatására. A lámpa fényerő-szabályzós, így ha a szomszédok panaszkodnának a fény erősségére, akkor csökkenthetünk rajta.

Ha viszont modernebb megjelenésre lenne szüksége, akkor a Lift kültéri lámpát ajánljuk, ami fehér színével és letisztult formájával a ház fényes éke lehet. Alumínium öntvény anyaga igazán könnyű, de tartós; opál matt színű búrája pedig nem engedi, hogy a fény zavarja a szemet.

Napelemes kültéri lámpa, ha költséghatékony megoldásra van szüksége

Amennyiben az éjszakai világítást inkább költségek nélkül szeretnénk megoldani, úgy a napelemes kültéri lámpa ebben remek segítség lehet. A napelem ugyanis nappal összegyűjti a megfelelő energiát akkor is, amikor nincs tűző napsütés, így akár egész éjszaka is kitarthat a fénye. A napelemes lámpák ráadásul kellemes hangulatukkal remek díszítést adhatnak.

Kültéri LED lámpa - Az éjszakai energiahatékony megoldás

Korunk egyik legjobb világításának is mondható a kültéri LED lámpa fényforrása. Amellett, hogy energiatakarékos, még a fénye is megfelelő erősséget ad. Tökéletes megoldás arra, amikor egy lámpát sokáig használunk, vagy éppen a kültéri éjszakai világítást szeretnénk költséghatékonyan megoldani.

Az Akzent kültéri led lámpa modern megjelenéssel és fehér színben kapható nálunk. A falra szerelhető lámpa fényerő-szabályzóval és tartósan rögzített LED fényforrással vásárolható meg. 

Ha inkább a járda vonalában helyezne el oszlop formájú lámpákat, akkor a Heido kültéri lámpák kifejezetten ajánlottak erre. Tartósan rögzített LED fényforrásaik 1100 lument tudnak, szilumin öntvény anyaga pedig ellenáll az erősebb szeleknek is.

A biztonság fontos - Kültéri mozgásérzékelős lámpa megoldásaink

Sok helyen kapcsolóval kapcsolható kültéri lámpák biztosítják a fényt az udvaron, de amikor hirtelen ki akarunk szaladni, vagy tele van a kezünk, akkor jól jön egy kis segítség. Ez pedig nem más, mint a kültéri mozgásérzékelős lámpa, ami felkapcsol az érkezésünkre. Így biztonságosan ki tudunk lépni az ajtón anélkül, hogy elesnénk, illetve azt is láthatjuk az ablakból, ha valaki más settenkedik a kertünkben. Érdemes ellátogatni bemutatótermünkbe, ahol számos mozgásérzékelős lámpát tudunk bemutatni!

Kültéri lámpák nagy választékban a Karolina út 17. szám alatt! Budapesti bemutatótermünkben széles választékban találhatja meg kedvencét a kültéri led lámpa, a napelemes kültéri lámpa és a kültéri mozgásérzékelős lámpa kínálatunkban! Jöjjön el hozzánk, és kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, ha nem tud választani a kültéri lámpáink közül!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)