Tükör világítás elérhető áron ⭐Tükör lámpa és kép megvilágítás

Kép- és tükörmegvilágítók

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Tükör világítás stílusosan - Kép megvilágítás igényei szerint

Galériák, szalonok, múzeumok, vagy akár az otthoni festmények és tükrök világításához kínálunk díszes antik vagy letisztult modern lámpákat. A tükör megvilágítás vagy kép megvilágítás előkelő hangulatot ad, miközben a tárgy is jól láthatóvá válik. Jöjjön el személyesen a Karolina út 17. szám alatt található bemutatótermünkbe és nézze meg, hogyan funkcionálnak lámpáink!

Tükör megvilágítás ott, ahol számít a láthatóság

Színházak, fodrászatok, sminkesek munkája közben elengedhetetlen fontosságú a tükörmegvilágító lámpa. A vendégek ugyanis szeretik megnézni a szakember munkájának eredményét tükör világítás mellett, és így tudják jelezni azt is, ha valamit máshogy képzeltek el. A tükörmegvilágító lámpa fontos munkaeszköz amellett, hogy akár otthoni használatra is remek.

Kiváló lámpa erre a célra a Pipes tükör világítás, hiszen formaterve által ideálisan illeszkedik a kreatívabb helyiségekbe is. Egyedi formája által különleges, de mégis ízléses hangulatot ad, miközben hasznos fényforrást jelent a tükör megvilágításakor.

Ha szeretne energiahatékony megoldást találni az egész nap működő lámpákhoz, akkor a tükörmegvilágító LED lámpa lesz a befutó. A LED ugyanis amellett, hogy keveset fogyaszt, hosszú élettartammal bír, így nem kell olyan sűrűn cserélni, mint a hagyományos izzókat. A tükörmegvilágító LED lámpa emellett remek fényt ad, ami mellett tökéletesen látszanak a legapróbb részletek is.

Tükörmegvilágító LED lámpa ajánlatunk a Mirror lámpa, melynek tartósan rögzített, meleg fehér LED fényforrása 430 lumennel és 5 Watt teljesítménnyel rendelkezik. A+ energiaosztályba tartozik, tehát költséghatékony megoldásnak számít akár hosszabb használat mellett is. Formavilága egyszerű és modern, ezért bármilyen modern enteriőrhöz jól illeszkedik. Opál matt lámpabúrája a szem vakítása nélkül világítja meg a kellő területet.

Tükör feletti világítás otthonra, vagy a gardróbba

Akár otthonunk fürdőszobájában is hasznos megoldás a tükör feletti világítás. Fontos, hogy a fény intenzíven világítsa meg az adott területet, hiszen borotválkozás, kontaktlencse behelyezés vagy sminkelés közben fontos látni azt, amit csinálunk. Emellett viszont úgy érdemes választani, hogy a tükör lámpa ne vakítson el, és ne is árnyékoljon.

Az Argo tükörmegvilágító lámpa színei és formavilága által természetes módon illeszkedik az egyszerű, modern megjelenésű tükörhöz. Alumínium öntvény anyaga által könnyű, ráadásul tartósan rögzített LED lámpával szerelték, így hosszú élettartammal számolhatunk.

Mindemellett gardróbszobákban is egyre elterjedtebb a tükör feletti világítás felszerelése. Ez jó szolgálatot tehet öltözködéskor, vagy amikor a ruháinkat válogatjuk át. Így minden alkalmi rendezvényen, de akár a mindennapokban is összeszedetten és jól öltözötten jelenhetünk meg.

Profi képmegvilágítás

A tükör lámpák mellett egy kép megvilágításának igénye esetén is tudunk segíteni, hiszen termékpalettánkban ilyen jellegű világítás is megtalálható. A kép megvilágítás főleg festmények, oklevelek vagy akár fali díszek megvilágítására is alkalmas. Felhasználása természetesen ezen felül is sokrétű lehet. 

Egyszerre elegáns, hasznos, modern és energiahatékony megoldást jelent a Publio képmegvilágító lámpa, ami tartósan rögzített LED fényforrásával hosszabb időtartamra is alkalmazható. Ideális választás bemutatótermekben, a nappali galériájához, vagy akár múzeumokba is.

Tükör világítás, vagy kép megvilágítás? Budapesti üzletünkben számos lámpát találhat, melyek megfelelnek a felhasználás céljának. Látogasson el hozzánk személyesen, ahol működés közben is láthatja a tükörmegvilágító lámpa variációkat, de akár kép megvilágítása esetén is kikérheti véleményünket. Bemutatótermünk a Karolina út 17. szám alatt található.

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)