Függőlámpa kollekciónk 🥇 Stílusos függőlámpák egy helyen!

Függőlámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Függőlámpa kollekciónk - Függőlámpák szinte minden belmagassághoz

Bizonyos helyzetekben kiemelkedően fontos, hogy jól lássuk, amit csinálunk. Tipikusan ilyen helyzet, amikor a konyhában tortadíszítés történik, vagy amikor az asztal fölé görnyedve próbáljuk meg kibogozni a munkaügyi papírokat. 

 

A függőlámpa, vagy más néven függeszték lámpa jó szolgálatot tehet az étkezőben, a konyhában, de akár az irodában vagy a hálószobában is. Termékpalettánkban számtalan stílusban és színben találhatók meg a különféle függőlámpák. Ezeket pedig akár kisebb, akár egészen magas belmagasságú terekben is használhatja!

Jobb hatással lehet a szemre a függőlámpa?

Bizonyos belmagasságon túl a normál lámpa túlságosan szétszórja a fényt, ezzel gyengébb látási körülményeket adva. Ez azért rossz, mert hunyorgásra kényszerít, ami rontja a szemet és fejfájást okozhat. Érdemes ezért a lámpát lejjebb hozni, hogy a megfelelő erősségű fényhatást érjük el. 

 

Azonban kisebb belmagasságú lakásokban is trend, hogy függőlámpák kerülnek az ebédlőasztal fölé, vagy a nappaliba. A függeszték lámpa tulajdonképpen felszerelhető a lakás bármely pontjára. 

 

Hogyan ötvözhető az elegáns és a modern stílus ízlésesen? A Bruno függőlámpa megadja erre a választ. Arany színével és kecses elemeivel biztosítja az elegancia érzetét, miközben mégis egy letisztult és egyszerű design-ról beszélünk. Ha pedig a kristály mellett döntene, akkor érdemes megnézni a Gavino függőlámpát élőben is!

Modern és energiatakarékos LED függeszték

Szinte mindenhol LED függeszték van, ahol számít az energiahatékonyság. Nem véletlenül, hiszen a LED-es megoldás sokkal kisebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók vagy fénytestek. Fontosnak tartjuk, hogy üzletünkben a hagyományos izzóval használható függeszték lámpa mellett a LED függeszték is megjelenjen. 

 

Jellemzően a modern, jövőbe mutató otthonokban találhatjuk meg az energiatakarékos fényforrásokkal rendelkező LED függesztéket. Bátran használható akár a nappaliban, vagy az étkezőben is, hiszen amellett, hogy remek fényt ad, többségük még fényerő-szabályzóval is felszerelt.

 

A Circus LED fantázianévre hallgató függőlámpa remekül ötvözi a modern és az energiahatékony LED függeszték fogalmát. Az alumínium lámpatest igazán könnyű, míg a tartósan rögzített LED fényereje 2200 lumen. A függeszték fényerő-szabályzóval szerelt, ezáltal filmnézéskor, vagy olvasáskor beállítható a kívánt fényerőre.

 

A mai trendeknek köszönhetően visszatér az UFO függőlámpa a modern lakásokba. Pasztellszínének köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet a helyiségnek, formája pedig biztosan befutó lesz! A függőlámpa magassága az igényeknek megfelelően állítható.

Konyhai függeszték lámpák, tökéletes ételek készítéséhez

Akár szakácsok vagy cukrászok vagyunk, akár csak imádunk sütni-főzni, mindenképpen hasznos látni azt, amit elkészítünk. Ez részről a szemünknek is jót tesz, hiszen a rossz fény mellett való hunyorgás nem jó. Másrészről viszont pontosabb díszítéseket, és tökéletesre sütött steak-eket lehet így készíteni. Gyakorlatilag mindenhol a konyha a ház lelke. Nem csoda, hiszen itt készülnek a finomabbnál finomabb ételek, és itt gyűlik össze mindenki. 

 

Konyhai függeszték termékkínálatunkból szívesen ajánljuk a Gourmet LED függőlámpát, ami egyszerű és világos stílusával jól mutat egy középen lévő konyhasziget fölött. A konyhai függeszték tölcséres lámpaernyője egyenleten szórja a fényt, miközben segít a lényegre koncentrálni. Jobb látási viszonyok mellett könnyen megtanulható az igazi Gourmet tálalás is!

 

Karolina úti üzletünkben elképesztő mennyiségű és stílusú függőlámpa várja, hogy megtekintsék és megvásárolják őket. Ha nem tudja még, hogy milyet szeretne, látogasson el budapesti üzletünkbe, ahol nemcsak megnézheti személyesen a függőlámpákat, hanem segítünk is a választásban (Budapest, Karolina út 17.)!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)