Fali lámpa választékunk ⭐ Kültéri és beltéri, modern és antik darabok

Fali lámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Fali lámpa kollekciónk - Időtálló világítási megoldások otthonába

Az otthon fénye egyben az otthon dísze is. Budapesti üzletünkben számos fali lámpa megoldással várjuk a kültéri fali lámpa termékeinktől kezdve a fürdőszobai fali lámpa megoldásainkig. 

Lámpáink között találhat modern vagy antik megjelenésűt, elegánsat és rusztikusabbat, de akár LED-es vagy hagyományos izzókkal működő lámpákat is. Egy részük fényerő-szabályzóval is szerelt, mellyel tetszés szerint változtatható a fény erőssége, így megadva a megfelelő hangulatot a térben.

A lámpák között tehát számos formával és színnel találkozhat, valamint LED és hagyományos izzós termékeket is megtekinthet bemutatótermünkben. Jöjjön el és nézzen körül nálunk, hiszen itt mindent megtalál egy helyen!

Kültéri fali lámpa azoknak, akik nem szeretik a sötét folyosókat

Legyen szó a téli korán sötétedésről, vagy a hosszú nyári estékről; a kültéri fali lámpa hasznos lehet minden otthonba! Nemcsak az ajtó fölé szerelhető fel, hanem akár pár méterenként több helyre is, ha például egy hosszú házban lakik. A kültéri fali lámpa egy albérlet kiadása vagy egy ház eladása során akár értéknövelő is lehet, de saját használatra is hasznos a megléte.

Fürdőszobai fali lámpa - a hangulatos helyiség varázsa

Egy családi ház hatalmas fürdőhelyiségéről, vagy egy kisebb lakás fürdőszobájáról van szó? Mindkét esetben sokat tehetünk azért, hogy hangulatosabbá varázsoljuk ezeket. A fürdőszobai fali lámpa különleges formáinak köszönhetően egyedivé teheti a helyiséget, miközben hangulatos fényforrás lehet egy relaxációhoz.

A Factory fali lámpa gyertyára hasonlító opál matt búrájával például feltűnésmentesen teremti meg a kellemes hangulatot. Az egyszerű design és a fekete lámpatest-szín bármilyen fürdőszobához remekül illeszkedik és akár több darabot is elhelyezhetünk belőle. Fényerő-szabályzójának köszönhetően pedig jó szolgálatot tehet öltözködés, vagy akár egy forró fürdős relaxáció közben is.

LED fali lámpa - egy környezetbarát megoldás

A hagyományos izzók ma már kezdenek kiszorulni a háztartásokból, hiszen sokkal többet fogyasztanak, mint LED-es társaik. Emellett pedig a LED stílusosabb megjelenést ad egy lakásban, és hosszabb élettartammal is számolhatunk, mint a hagyományos izzók esetében. A LED-es izzók ezáltal környezetbarát alternatívaként is használhatóak, hiszen a hosszabb élettartam kevesebb hulladékot eredményez. Termékpalettánkban ezért megtalálhatóak a tartósan rögzített LED fényforrásokkal rendelkező LED fali lámpa variációk is.

A Snowball LED fali lámpa például nemcsak mutatós és modern, hanem LED fényforrásának köszönhetően minden előnyös tulajdonsága megvan, amit fentebb felsoroltunk. Környezetbarát, energiahatékony és jövőbe mutató megoldás tehát minden tudatos fogyasztó számára. Formájának köszönhetően szinte minden modern berendezés mellett előkelő helyet foglal el.

Modern fali lámpa azoknak, akik szeretik a divatos vonalvezetést

Termékpalettánkban számos modern megjelenésű fali lámpát találhat, hiszen követjük a trendeket és az újdonságokat. A letisztult, de divatos design sokak számára előnyös választás, ha lakásukat felújítanák saját maguk számára vagy akár befektetési célra.

Az UFO fali lámpa a modern megjelenés mellett otthonossá teszi azt a helyiséget, ahol használni fogjuk. Szürke színe inkább a kontrasztosabb árnyalatok mellett mutat jól. A lámpa elképzelhető a fotel mellé olvasáshoz, a nappaliban, de akár a hálószobában is.

A fali lámpa remek befektetés azoknak, akik otthonukat modernebb és funkcionálisan is megfelelőbb tulajdonságokkal szeretnék felruházni. Budapesti bemutatótermünkben számos terméket megtekinthet, így biztosan azt viheti haza, ami élőben is elnyerte tetszését. A Karolina út 17. szám alatt szeretettel várjuk szakértő kollégáinkkal, akik szívesen válaszolnak a fali lámpákkal kapcsolatban felmerült kérdéseire is.

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)