Csillár szaküzlet ➡️ Modern és antik stílusú kristály csillárok

Csillárok

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Csillár szelekciónk - Modern és antik kristály csillárok

Széles választékkal várjuk budapesti bemutatótermünkben, ahol megtalálhatja a tökéletes csillárokat otthonába! A Karolina út 17. szám alatt kristály csillár, LED csillár, modern csillár, de még konyhai csillár is várja Önt, amennyiben luxus csillárokat keres. Modern és antik stílusú, letisztult és elegáns csillárok egy helyen! 

Csillogás felsőfokon kristály csillárainkkal!

A fényűző ragyogás igenis elérhető, ha úgy rendezzük be és ízlésesen csillogó kiegészítőkkel ruházzuk fel otthonunkat. A kristály csillár pont megadja a megfelelő hangulatot, hiszen az ezernyi kristályból álló búra megannyi irányba villantja meg a lámpa ráeső fényét.

A Theresa kristály csillár ezüst színű teste és az Asfour kristályüvegek csillogása fényűzővé teszi az elegáns nappali vagy társalgó helyiségét! Fényerő-szabályzója segít a helyiség megfelelő erősségű megvilágításához, így a bridzspartik és a koktélestek tökéletesen sikerülhetnek!

Ha viszont egy fényűzőbb és nagyobb csillárra van szükség, akkor az Empire crystal csillár lehet az Ön számára az ideális választás! Az aranyszínű lámpatest és a Schöler kristályernyő igazi luxus érzését hordozza magában, a csillár mérete pedig megköveteli a tiszteletet a helyiségbe lépve. Igazán jó választás hatalmas előterekbe, társalgókba, tánctermekbe, vagy akár a villa nappalijába is. 

LED csillár azoknak, akik a fenntartható jövőre szavaznak

Termékeink között modernebb kivitelezésű LED csillárok is megtalálhatók, amelyek segítenek a környezet védelmében, miközben az energiát sem pazarolják. A LED hosszú élettartama által kevesebb hulladékot termel, ezzel pedig segíti a fenntartható jövő elérését. 

A Scala LED csillár tartósan rögzített 2400 lumenes LED fényforrással rendelkezik. Meleg fehér fényszínével otthonossá és elegánssá teszi a teret. A lámpatest anyaga alumínium, ezáltal könnyű, de mégis tartós megoldás.

Modern csillár egy modern ingatlanba

Az elegancia nem áll meg az antik csillároknál, antik berendezéseknél. Sok helyen már egy korszerű, a mai divatnak megfelelő enteriőrrel találkozhatunk, ahová remekül illeszkedik egy modern csillár is. A mai trendek szerint a lakberendezők törekednek az egyszerű, letisztult forma- és színvilág elérésére, melyhez széles választékunkból válogathat a szakember és a tulajdonos egy helyen.

A Susan modern csillár erősen ajánlott egy ilyen modern belső térhez, ahol a fehér a berendezés domináns színe. A lámpatest színe matt nikkel, a búra opál matt fehér, formavilága pedig a modern elegancia megtestesítője.

Az antik és a modern ötvözetéből jött létre az Adele csillár, melynek arany színű, kellemesen elegáns lámpateste és áttetsző, egyedi és különleges üveg búrája fényűzővé varázsolja a helyiséget. 

Konyhai csillárok széles választéka

A berendezéstől függően számos konyhai csillár áll rendelkezésére bemutatótermünkben. A konyhai csillár lehet modern, antik, kristály vagy fém, mindenképpen érdemes olyat választani, ami az ízlésünknek és az enteriőrnek is megfelel. Az elegáns luxusvillák kedvelt kiegészítője a gyönyörű konyhai csillár.

Az egyik ajánlatunk a K9 kristályüvegekből összeállított csillár, ami csillogásának köszönhetően fényűzővé varázsolja a helyiséget. A Gstaad kristály csillár króm színével és kristály ernyőjével pompás kiegészítője lehet a konyhának.

A luxus csillárok személyesen is megtekinthetőek a Karolina út 17. szám alatti bemutatótermünkben, ahol szívesen látjuk Önt és lakberendezőjét is. Termékeink között számtalan kristály és üveg, valamint antik vagy modern csillárok is találhatóak. Jöjjön el budapesti üzletünkbe, ahol működés közben is megnézheti a lámpákat, így biztosan azt viszi haza, ami a legjobban illik otthonába!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)