Asztali lámpa választékunk ❤️️ Modern és antik stílusú darabok

Asztali lámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Asztali lámpa modern és rusztikus stílusjegyekkel

Asztali lámpa választékunkat a Karolina út 17. szám alatti, budapesti bemutatótermünkben tekintheti meg! Lámpáink közül válassza ki a megfelelőt otthonába, irodájába vagy éppen a hobbijához, hogy megfelelő megvilágításban láthassa azt, amire szükség van. Termékpalettánkban számos LED asztali lámpa, irodai asztali lámpa, modern asztali lámpa vagy akár antik asztali lámpa várja leendő új helyét Önnél! Termékeink bármilyen berendezési stílusba beleilleszthetők, így eltérő enteriőr esetén sem kell máshol keresgélnie, hiszen nálunk mindent megtalál egy helyen.

Költséghatékony LED asztali lámpa

Környezetbarát LED asztali lámpa választásával sokat tehet annak érdekében, hogy több órás világítás mellett se kelljen nagy áramszámlát fizetni. Ez akár otthon, vagy egy több lámpát használó irodában is jól jöhet. A LED asztali lámpa fényforrása a hagyományos izzókhoz hasonlított hosszabb élettartam miatt kevesebb cserét igényel, ami nemcsak a bosszúságtól kíméli meg használóját, hanem a hulladékmennyiséget is csökkenti. 

A LED meleg fehér tónusa kiváló látási viszonyokat teremt az asztalon. Ehhez mi a Kelvin LED asztali lámpa használatát ajánljuk. Tartósan rögzített LED fényforrása 440-485 lumenes meleg fehér tónusú, emellett fényerő-szabályzóval is rendelkezik.

Ergonomikus munkavégzéshez irodai asztali lámpa

A legtöbb ember naponta legalább 8 órán keresztül dolgozik az asztalánál, ezért hosszabb távon fontos kialakítani egy ergonomikus munkakörnyezetet. Ezt azt jelenti, hogy a gerinc védelme mellett a szem megóvása az egyik legfontosabb feladat. Ez pedig részben úgy valósítható meg, hogy megfelelő erősségű fényforrással világítjuk meg az íróasztalt. Így a szem nem erőlködik, amivel nemcsak a szemromlás, de még a fejfájás is megelőzhető.

A Nemo irodai asztali lámpa acél lámpateste és fekete színe modern hatást kelt. A lámpa felszerelhető akár egy üveglap tetejű íróasztalra is, ahol ergonomikus követelményeknek is megfelel. Ez azt jelenti, hogy három ponton csuklók találhatóak a lámpa állványán, így biztosan a megfelelő szögből és magasságból érkezik a fény a munkaterületre. 

Modern asztali lámpa választékunk

Újépítésű, korszerű lakásokba és irodákba stílusban is tökéletes választás egy modern asztali lámpa. Különleges, de mégis egyszerű formaviláguknak köszönhetően szinte bármilyen modern helyiségben megállják a helyük. 

Egyedi és modern asztali lámpa a cél? A Georgina asztali lámpa érdekes formavilágával biztosan elnyeri tetszését. A fekete fém lámpatest és búra remekül beleolvad a modern környezetbe, miközben egy világosabb asztalon akár kontrasztot is adhat.

Ha inkább pasztellesebb színvilágra van szükség, ami illik a bútorok vagy a falak színéhez, akkor a Twins lámpát ajánljuk, melynek formája egyszerű, de mégis elegáns.

Antik asztali lámpa az elegáns és romantikus berendezéshez 

Csodaszép, ízléses és elegáns lámpáink között biztosan megtalálja az otthonához illőt! Antik lámpáink arany színeikkel és korabeli, de mégis modern formavilágukkal elkápráztatják a szemet.

A Veronique asztali lámpa például a dekoratív megjelenése miatt jó választás lehet éjjeliszekrények vagy kisebb asztalok díszítésére. Megnyerő és elegáns külseje mellett a lámpabúra krémszínű textilanyaga mögül hangulatos fényt bocsát ki, aminél kellemesen olvasgathatunk. Az arany lámpatest eleganciát sugall, antik enteriőr mellé tökéletes választás lehet.

Asztali lámpa választékunk az előkelő antik és a korszerű, modern stílussal és formavilággal várja Önt bemutatótermünkben. Nézze meg őket működés közben és válassza ki a számára leginkább megfelelő lámpát! Amennyiben segítségre lenne szüksége, budapesti üzletünkben (Karolina út 17.) szívesen állnak rendelkezésére kollégáink.

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)