Állólámpa választékunk 1500 m2-en 🥇 Beltéri és kültéri állólámpa

Állólámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Állólámpa bármilyen berendezéshez - Rusztikus és modern állólámpák

Változatos termékkínálattal várjuk Karolina úti üzletünkben a modern állólámpáktól a rusztikus állólámpákon át a LED-es fényforrással rendelkezőkig! Különböző stílusban berendezett helyiségekhez keres állólámpát? Termékeink között bármilyen stílushoz megtalálhatja a tökéletes társat, így nem kell több helyre is elmennie. Nálunk időt spórol, ráadásul szakértő munkatársaink segítenek a választásban, ha elakadna.

Beltéri és kültéri állólámpa - hogy a szoba és a terasz is otthonos legyen!

Törekszünk arra, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük, ezért termékpalettánkat is ennek megfelelően alkottuk meg. Beltéri lámpáink különféle stílusban jelennek meg, hogy minden otthonhoz, dolgozószobához, hálószobához, nappalihoz, vagy éppen irodához illeszkedjenek. 

A Miramare állólámpa például elegánsabb vonalat képvisel, ami tökéletes kiegészítője lehet az ügyvédi irodák ügyféltárgyalójának, vagy éppen egy elegáns kúriának. Arany-ezüst színének és kristály részeinek köszönhetően illeszkedik a sötétebb tónusokhoz. Remekül mutat például egy sötétbarna tölgyfaasztal mellett.

De vessen egy pillantást a többi lámpánkra is, mint például a modernebb vonalat képviselő Tonia állólámpa, vagy a modern, LED-es Work állólámpa.

A jövőbe mutató otthonok energiahatékony megoldása a LED állólámpa 

Manapság fontos odafigyelni a környezetünkre és annak terhelésére. Ez nemcsak bolygónk szempontjából fontos, hanem a saját egészségünkéből is. A modern LED-es fényforrással rendelkező lámpák a fényerő-szabályzónak köszönhetően megelőzik a szemromlást és a fejfájást. A LED fényforrások rendkívül energiahatékonyak, ezzel pedig rengeteg rezsiköltséget spórolhatunk meg.

Ha környezetbarát, mégis modern állólámpa vásárlása a cél, akkor a Greg állólámpát tudjuk ajánlani. A tartósan rögzített LED elképesztően hosszú élettartammal és 3500 lumenes meleg fénnyel rendelkezik, melynek fogyasztása igazán eltörpül egy hagyományos izzóval szemben. A LED állólámpa előnye, hogy képes a helyiség teljes bevilágítására, miközben modern és tartósan takarékos megoldást nyújt otthona számára.

Másik remek ajánlatunk az Office állólámpa, melyet alumínium anyagának köszönhetően könnyű áthelyezni, ha az irodán belül máshol van rá szükség. A 8800 lumen fényerejű, meleg fehér LED állólámpa fényerő-szabályzóval rendelkezik, így akár a vetítéses meetingeken sem kell sötétben ülni.

Kínálatunk különlegessége: a rusztikus állólámpa 

A trendek állása szerint a rusztikus lakberendezés igazán divatos lett. Vannak, akik szerint a modern stílus túlságosan letisztult és egyszerű; emiatt több formát, színt és formavilágot szeretnének a térbe vinni.

Rusztikus állólámpa termékeinket elsősorban olyan berendezéshez ajánljuk, ahol hagyományosabb motívumok jelennek meg. Ha lakását egyedi szempontok szerint, egyedi stílusban szeretné berendezni, akkor kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő darabot!

Modern állólámpa akár minden lakásba!

A modern állólámpáknak nemcsak a modern otthonokban lehet helye. Van olyan modern állólámpa, amely remekül mutat régebbi típusú bútorok, fotelek, kanapék mellett. Azonban kétséget kizáróan jól mutat a szögletesebb, ívesebb és egyszerűbb formák és letisztult színek mellett is. A modern állólámpa remek lakberendezési eszköz, hiszen feleleveníti az üres részeket, miközben hasznos funkciót is ad használójának.

A termékpalettánkban is megtalálható Fula állólámpa kellemes fényt biztosít, ha a fotelben olvasni támad kedve, vagy csak szüksége van egy kis fényre. Ideális megoldás a nappaliban vagy a hálószobában elhelyezni.

Állólámpát keres? Tekintse meg kínálatunkat, ahol számos modern, LED-es, vagy éppen rusztikus állólámpa fogadja majd! Ha pedig személyesen is megnézné termékeinket, jöjjön el hozzánk a budapesti üzletünkbe. Kiállítótermünk a Karolina út 17. szám alatt található, ahol szakértő kollégáink szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)