ORION-MOLECZ lámpák

Az Orion-Molecz története

 • Orion

  Egy jól megválasztott világítás hangulatot, atmoszférát teremt, kiemelhet, vagy sejtelmessé tehet részleteket. De mindenképpen összhangban kell lennie az enteriörrel. Segítünk kiválasztani a megfelelő lámpát a klasszikus stíl csillártól a legmodernebb LED technikáig.

  Több, mint 50 év tapasztalat. A cég alapításától kezdve világszerte számtalan projektet valósítottunk meg üzleti partnereink legnagyobb megelégedésére. Precizitás, pontosság, megbízhatóság és mindehhez nívós üzemi háttér. Ez Ön számára érték lehet!

  Hatalmas választék és állandó tanácsadás – 1200 m2-en 5-6000 lámpaötletet mutatunk be a legkülönbözőbb stílusirányzatban. Termékeinket nem csak katalógusból kínáljuk, hanem vevőink saját szemükkel is meggyőződhetnek a lámpák valódi méretéről, minőségéről, tényleges fényerejükről.

  A minőség a legmagasabb igényekhez igazodik. Magas minőségű alapanyagokból professzionális megmunkálással és egyedülálló felületkezeléssel érjük el a hosszú élettartamot. Termékeink teljeskörű EU- tanúsítvánnyal rendelkeznek.

  Az attraktív designt, a változatos fényhatásokat, az építészeti stílusokba illeszkedő formákat neves formatervezőkkel és belsőépítészekkel közösen alakítjuk ki. Formatervezőink ötleteit számtalanszor vevőink igényei, speciális elvárásai inspirálják.

  Cégünk specialitása a nagy terjedelmű, a nagy átmérőjű és magasságú lámpák gyártása. Az egyedi kérések megvalósítására is nyitottak vagyunk. Gyártási hátterünk lehetőséget biztosít rövid határidőn belül nagy mennyiségű igények kielégítésére.

  Többszintes raktárbázisunk, számítógéppel irányított logisztikánk, valamint külföldi partnereinkkel meglevő jó együttműködésnek köszönhetően a megrendelt árut rövid határidőre és pontosan tudjuk leszállítani.

  Az Orion-Molecz lámpák hosszú élettartamúak, magas minőségű termékek, amelyekhez folyamatosan biztosítunk alkatrészeket.

  Az ORION-MOLECZ lámpák - világszerte kedveltek. Az ORION- Molecz lámpa családok ma már lakásokat, házakat, de impozáns kastélyokat, szállodákat, templomokat és sok más létesítményt díszítenek.

 • Magyarországi fióktelep

  Egy osztrák sikertörténet, amely 1948-ban egy kis kereskedelmi képviselettel indult, majd a bécsi gyár felépítésével minden stílusirányzatra kiterjedő magas minőségű világítótestek gyártásával és forgalmazásával világra szóló elismerést hozott.

  S a story Magyarországon folytatódott az 1970-es években. A budapesti Lenin krt. egyik lámpaüzletében megjelentek az első Molecz lámpák. A design, a minőség, a bemutatás módja káprázatos volt. Egy-egy modellre több hónapig kellett várni. – de megérte!

  A magyar együttműködés nagy lendületet adott az Orion export tevékenységének, s ezzel a gyár megerősödésének. 1990-es évektől az Orion sorra nyitotta meg saját és franchise rendszerű bemutatótermeit kelet és közép Európában. A budapesti üzlet 1994 óta működik. 1200 m2-en 5-6000 különféle lámpát mutatunk be élőben, s nyújtunk szaktanácsadást.

  A fény hangulatot teremt, atmoszférát kölcsönöz a térnek, s kell, hogy az enteriőrhöz passzoljon. Abban tudunk Önnek segíteni, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet a reprezentatív klasszikustól a modern lámpákig. Az alapítás óta számtalan vevőt szolgáltunk ki és nagyszámú projektet bonyolítottunk le sikeresen. Tapasztalat, amely Önnek most jól jöhet. Nemes anyagok, professzionális kidolgozás, a saját magunk által kifejlesztett felületkezelés és a hosszú élettartam az ismertetőjele a kézműves eredetnek, s mindezt ötvözzük a legkorszerűbb technikával, technológiákkal.