Lámpa és csillár szaküzlet - Molecz Fény ⚡ Csillárok és lámpák Budapest

Lámpák

Lámpa típusa
Lámpatest szín
Anyaga
Anyag búra/ernyő
Tartósan rögzített LED
Foglalat típusa
Termékek szűrése
Kategória
Anyaga
Stílus
Fényforrás

Lámpa és csillár szaküzlet - A Molecz Fény igényes választéka

Weboldalunkon és bemutatótermünkben is különféle modern és elegáns, kültéri és beltéri lámpa megoldásokkal várjuk kedves vásárlóinkat. Több, mint 50 éves tapasztalatunknak és elhivatottságunknak köszönhetően szakértő segítséggel állunk rendelkezésére. Amennyiben szüksége van rá, segítünk kiválasztani a megfelelő darabot, de akár termékinformációkkal is szolgálhatunk.

Fényűző csillárokat, felső kategóriás függőlámpákat vagy éppen tükörmegvilágítást keres? Jó helyen jár, hiszen termékeink széles választéka várja Önt bemutatótermünkben, a Karolina út 17. szám alatt.

Csillárok, spotok és függőlámpák fényűző helyiségekbe

A Molecz Fény lámpaszaküzlet és bemutatóterem olyan csillárokkal várja Önt, melyeket különleges és egyedi tervezés alapján, az osztrák kézműves jegyek bevonásával alkottak meg. A felső kategóriás csillárok között megtalálhatja a keresett darabot, hiszen elegáns, modern vagy éppen antik stílusban is tudunk mutatni. Termékeink többsége arany színű fémtesttel és minőségi kristály vagy üvegbúra használatával készülnek. Azonban ha inkább a modern irányt választaná, egyszerű és letisztult formavilággal LED-es vagy éppen LED nélküli termékeket is találhat nálunk.

Spot lámpáink igazodnak a mai formavilág követelményeihez, de akár elegánsabb darabokat is találhat kínálatunkban. LED-es és hagyományos fényforrásokkal vagy éppen mennyezetbe rejtett kialakítással is találhat nálunk spotokat. De ha inkább a kiugró lámpatestbe épített mennyezeti spot lámpát keresi, akkor választékunkban megtalálhatja az igazit.

Ha inkább függőlámpát szeretne, szakértőink szívesen segítenek a választásban. Fényűző vagy modern stílusban keres? Vagy inkább ötvözné a kettőt? Nálunk rátalálhat az áhított designra, ami tökéletesen illik elegáns, mégis modern otthonába.

Asztali lámpák, mennyezeti lámpák és állólámpák egy helyen

Igazán elegáns asztali lámpáink tükrözik a funkció és a stílus egységét. Legyen szó egy ügyvédi irodáról, egy luxusvilláról, egy magánkiállításról, vagy akár egy letisztultabb stílusú helyiségről, felső kategóriás termékeink között rátalálhat a megfelelő asztali lámpákra.

Mennyezeti és állólámpáink között elsősorban a modernebb darabokat találja meg nálunk, ebből léteznek LED-es és LED nélküli fajták. Azonban ha inkább elegánsabb darabot keres, segítünk megtalálni Önnek! Termékpalettánk igencsak széles, így érdemes a bemutatótermünkben is körbenéznie!

Kültéri lámpa és tükörmegvilágítás választékunk

Kültéri lámpáink között az oszlop formájúaktól kezdve a falra szerelhető típusokig bármit megtalálhat. Szakértőink segítenek kiválasztani a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező darabokat!

Termékeink között nemcsak tükör-, hanem képmegvilágító lámpákat is talál. Akár fentről, akár oldalról, vagy a tükör szegélyébe építve van szüksége a megvilágításra, fontos, hogy lámpáink jó láthatóságot biztosítanak. Egy portré megvilágítására jellemzően galériákban, magángyűjteményekben, de akár előkelőbb otthonokban van szükség. A tükörmegvilágító lámpák viszont főleg a művészeti területen vagy a fürdőszobákban lehetnek hasznosak. Érdemes felkeresnie üzletünket személyesen is, hiszen működés közben is láthatja választékunkat! Emellett pedig könnyebb eltervezni azt is, hogy milyen látványra van szüksége otthonában vagy stúdiójában.

Jöjjön el hozzánk!

Bemutatótermünk a Karolina út 17. szám alatt található meg, amit autóval, a 61-es villamossal és a 212-es busszal közelíthet meg. Hétköznapokon 8.30-17.30-ig, szombaton 9.00-14.00 óráig vagyunk nyitva.

Óriási választékkal várjuk a Karolina út 17. szám alatti üzletében, ahol a fentieken túl még több féle lámpa is megtalálható. Szinte bármilyen stílusban, formavilággal és színben megtalálhatja a megfelelő darabot. Ezen kívül törekszünk arra is, hogy lámpáink energiatakarékos LED fényforrással is elérhetőek legyenek bemutatótermünkben. Jöjjön el hozzánk, vagy adja le a rendelését weboldalunkon!

Üzletünk

ORION MOLECZ - FÉNY
BUDAPEST
KAROLINA ÚT. 17
1113 BUDAPEST

Nyitva tartás:

 • Hétfő - Péntek: 8:30 - 17:30
 • Szombat: 9:00 - 14:00
 • Vasárnap: Zárva

Impresszum

Adatvédelem

Cégadatok:

 • Tel.:+36/1/385 22 12
 • Fax: +36/1/385 16 42
 • CÉGJEGYZÉKSZÁM:
  CG 01-09-263427
 • BANKSZÁMLASZÁM:
  18400010-03550663-30100013
 • ADÓSZÁM:
  10833791-2-43

KÖZLEKEDÉS HOZZÁNK

 • 61 - es villamos
 • 212 - es busz
 • Saját gépkocsi esetén
  jó parkolási lehetőség
  (2023.05.02-től fizetős zóna a Karolina út)